Een echte uitdaging voor iedereen, waarbij een lichamelijke inspanning samen gaat met een ontdekking van de natuur in vriendschap en een goede verstandhouding.

Het principe is eenvoudig: vergezeld door een persoon (vriend, familielid, kind,…) wordt een afstand afgelegd met behulp van één enkele mountainbike voor het duo. Zo wordt hardlopen en fietsen afgewisseld op willekeurige wijze. Toch zijn er twee belangrijke regels: ten eerste, de afstand tussen de loper en de fietser mag maximum 10m bedragen. Ten tweede, veel plezier beleven tijdens deze fysieke inspanning als team.

Wij kunnen u met veel genoegen aankondigen dat de editie RunandBike 2018 drie circuits zal bevatten. Een wens die de organisatoren vervuld hebben opdat deze discipline toegankelijk zou zijn voor zowel jongeren als personen die eerder occasioneel sporten.

Gevorderden of beginners, joggers, mountainbikers, triatleten,… wij verwachten u talrijk op zaterdag 29 september 2018 om deel te nemen aan deze nieuwe editie van Run and Bike des Collines, een manche van de “challenge promorunbike”. 

De website van de organisatie www.runandbikecollines.be zal binnenkort meer informatie in verband met editie 2018 publiceren, maar lees hier reeds enkele details:

-3 afstanden: 6, 11 of 19km


Startende op ‘la place de Buissenal’ zal deze editie vervolgens doorgaan in de mooie natuur van de

Pays des Collines. Het merendeel van het parcours bestaat uit landwegen en bosrijke paden en biedt

u zo de kans om de streek “Pays des Collines” te ontdekken.

Verdere informatie: www.runandbikecollines.be 
logo4.jpg
ce site a été créé sur www.quomodo.com